Braamhoek

 

braamhoek

Braamhoek

Gelegen op het kleinschalige goed onderhouden park Koudenburg in Hollum ligt ons mooi en hagelnieuw duinchalet. Braamhoek biedt plaats aan 4 personen.

Braamhoek met uitzicht

Het chalet is luxe ingericht met een ruime woonkamer met voldoende zitgelegenheid, 2 slaapkamers (een ouderslaapkamer met elektrisch verstelbaar  tweepersoons bed en een slaapkamer met stapelbed), een goed ingerichte keuken met combi-magnetron en een badkamer met douche.

KamerBraamhoek beschikt over Wi-Fi, 2 grote LED-tv’s (woonkamer en ouderslaapkamer) en cv in alle ruimtes. Naast het chalet bevindt zich een schuurtje. Braamhoek staat aan het eind van het park op een ruime hoekkavel met vrij uitzicht aan de voor- en zijkant. Er is een groot zonnig terras met tuinmeubelen.

keukenHet uitzicht is mooi en wijds en vanuit de voordeur loopt u
gelijk het park uit en een ongerept natuurgebied in en de duinen door.

17-1 032

Het strand en de zee bereikt u na 1400 meter al wandelend of fietsend door de duinen. Als u een golfliefhebber bent, de prachtige golfbaan van Ameland ligt op 200 meter afstand en is via het park rechtstreeks bereikbaar. Het pittoreske Hollum met  winkels en restaurants is 5 minuten fietsen.

Het park Koudenburg beschikt over diverse faciliteiten als een gezellige Ierse pub met een kleine kaart, wasserette met strijkgelegenheid, speeltuin, fietsenverhuur enz. Voor meer informatie over het park kunt u kijken op www.koudenburg.nl . NB. Het chalet is rookvrij. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.